Facebook

Tel: +36-70/389-6980 | E-mail: mpredony@gmail.hu

Motoros redőny működése


A motoros redőny lényege hogy a redőny tengelyébe szerelt motor végzi a mozgatást. Ez kényelmet és egyben biztonságot is jelent Önnek, mivel a motor egy feltolásgátlót is magában foglal. Így óvhatja otthonát, vagyontárgyi és családja biztonságát. Az általunk kínált automatikák gyorsan beszerelhetőek, akár a meglévő redőny szerkezetébe is.


Motoros redőny típusai:

Az egyik esetben a redőny kézi vezérléssel, egy távirányító segítségével mozgatható. Ennek az az előnye hogy nincs szükség falbontásra illetve kábelezésre, mert a motorban lévő jeladó érzékeli a távirányítóról küldött jelet. Itt lehetőség van több távirányító használatára, de akár egyetlen távirányítóval is vezérelhető az összes redőny a házban!
A fali kapcsolóval szerelt motoros redőny lényege, hogy a motor vezérlése a falba szerelt kapcsolókkal működik. Ezt a vezérlési verziót akkor ajánljuk amikor a házban egyébként is munkálatokat végeznek (pl. építés, bővítés, átalakítás, felújítás vagy csak festés), mert ekkor nem jelent jelentős plusz munkát és költséget a vezetékezés és a kapcsoló beépítés.

Motoros redőny, egy kényelmes megoldás

Nem szeret minden reggel és este odasétálni a redőnyhöz és fel-le húzogatni? Már kényelmesen elhelyezkedett az esti film nézéséhez, amikor eszébe jut, hogy a redőnyt még le kell ereszteni?
Bosszantó tud lenni. De itt a megoldás!
Családi vállalkozásunk több éves tapasztalattal vállalja motoros redőnyök felszerelését bontással vagy bontás nélkül.

Az árnyékolástechnika fejlődés egyik ékes példáját szeretnénk bemutatni most Önnek. Ez nem más, mint a motoros redőny. Maga a redőny rendkívül sok előnnyel bíró eszköz, ami megóvja a házat mind a lehűléstől, mind a felmelegedéstől. Elalváskor biztosítja a teljes sötétséget, ami elengedhetetlen a zavartalan alváshoz. A nagyvárosok utcalámpáinak már-már vakító fényeivel is tökéletesen megbirkózik. De mindig oda kell menni és le kell ereszteni vagy fel kell húzni. Erre találták ki a motoros redőnyt.
Két féle változatban kapható:

- Kézi vezérlésű (távirányítós)
- Fali kapcsolós
Ha nem szeretne folyton a redőnyhöz szaladgálni legyen Önnek is egy kényelmesen irányítható kézi vezérlésű motoros redőnye!

Telefonáljon és rendeljen még ma! Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

motoros redőnymotoros redőnymotoros redőnymotoros redőny
All materials copyright 2007-2009 MP árnyékolástechnika. All rights reserved.Redőny, műanyag redőny, alumínium redőny, vakolható tokos redőny. mpredony@gmail.hu
Redőnyszerelés  Redőny javítás  Redőny  Redőny felszerelés  Motoros redőny  Műanyag redőny  Alumínium redőny  Vakolható tokos redőny  Szúnyogháló  Szúnyogháló szerelés
Kereső optimalizálás

Valid XHTML 1.0 Strict