Facebook

Tel: +36-70/389-6980 | E-mail: mpredony@gmail.hu

Redőny felszerelés

Redőny megrendelés:

Amennyiben ajánlatot kér tőlünk és bediktálja az Ön által lemért méreteket, mi azalapján kalkulálunk egy körülbelüli árat. Megrendelés esetén kimegyünk a helyszínre és pontos méretet veszünk a nyílásokról, hogy a redőny pontosan illeszkedjen és így tökéletesen fedje az Ön ablakát, ajtaját.

A felmérést követően 1-2 héten belül a redőny le lesz gyártva, majd telefonon egyeztetett időpontban kimegyünk a helyszínre és felszerelnjük a redőnyét.


Redőny szerelés menete:

A redőny szerelése során első lépés a gurtni helyének a bemérése és megfúrása az ablak/ajtótokon. Ezután a pontos méretre legyártott redőny felrögzítése kívülről, a nyílászáró keretére, majd a gurtni befűzése után az automata is rögzítésre kerül.

A motoros redőny esetében az ablakot nem szükséges megfúrni abban az esetben ha a motor tápellátása más úton megoldható. A villanyvezeték bekötése után már csak a redőny motorjának a végállásait kell beállítani és már használható is az Ön új árnyékoló berendezése!

Árajánlatkéréshez, kérem látogasson el az Árajánlatkérés menüpontunkba, és töltse ki az űrlapot!


All materials copyright 2007-2009 MP árnyékolástechnika. All rights reserved.Redőny, műanyag redőny, alumínium redőny, vakolható tokos redőny. mpredony@gmail.hu
Redőnyszerelés  Redőny javítás  Redőny  Redőny felszerelés  Motoros redőny  Műanyag redőny  Alumínium redőny  Vakolható tokos redőny  Szúnyogháló  Szúnyogháló szerelés
Kereső optimalizálás

Valid XHTML 1.0 Strict