Facebook

Roletta


Napjaink egyik legmodernebb belső árnyékolója! Irodák,intézmények körében elterjedt árnyékoló.

A roletták esztétikus megjelenést megjelenést biztosítanak, emellett védenek a betekintés és a nap ellen. Roletták működtetése lehet rugós tengellyel ellátott, illetve lehet gyöngyláncos.

Anyagát tekintve megkülönböztetünk fényzáró és fényáteresztőt. Ennek megfelelően ehet: 1) alupigmentált textil 2) fényáteresztő textil

Színválasztéka széles körben megrendelhető.Rolettát szeretne?

Nálunk a legjobb helyen jár!
Tekintse meg termékeinket! Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen árajánlatot online!

Sokszor van szükségünk árnyékolástechnikai eszközökre, különösen a hálószobában vagy az irodában. Az igazán pihentető alváshoz szüksége van a szervezetnek a teljes sötétségre, valamint a munkahelyi vetítések során is jó, ha egy praktikus szerkezettel tudjuk megoldani a fény kizárását.

A roletták könnyen kezelhető, esztétikus és egyszerű szerkezetek. A rolóval ellentétben a roletta anyaga hengerre fut fel. Ebből kifolyólag nincs szükséges különböző kellékekre a működéshez. A henger ráadásul kis helyet foglal, ezért szinte mindenhol alkalmazható.

Működése rugóval vagy gyöngyzsinórral történik, ami bármely állapotban megállítható. Nem csak falra, hanem ablakkeretre is szerelhető, így a kis belmagasságú helyiségekben is akadály nélkül használható.

A rolettának kétféle változatát érheti el nálunk, a fényáteresztő és a fényzáró rolettákat. Fényáteresztő rolettát a belső térre néző ablakokra, üvegfalakra érdemes tenni, fényzárót pedig a külsőkre vagy vetítőszobákba.

Ha minőségi rolettát keres, keressen minket!

roletta

ROLETTA ÁRLISTA

több méretben
érdeklődjön telefonon vagy e-mailben


All materials copyright 2007-2009 MP árnyékolástechnika. All rights reserved. mpredony@gmail.hu
Redőnyszerelés  Redőny javítás  Redőny  Redőny felszerelés  Motoros redőny  Műanyag redőny  Alumínium redőny  Vakolható tokos redőny  Szúnyogháló  Szúnyogháló szerelés
Kereső optimalizálás