Facebook

Szalagfüggöny


A szalagfüggöny amellett hogy árnyékolás céljára is használható küllemével meghatározza helyiségünk arculatát. Lakások, irodák, kiállító termek ablak felületeinek árnyékolására alkalmas.
Főként nagy felületek árnyékolására ajánljuk. Tökéletesen lehet vele szabályozni a beáramló fény mennyiségét. Felszerelés és kezelés egyszerű,karbantartást nem igényel. Szerelhető falra és mennyezetre egyaránt. A függöny főbb alkotóelemei a lamellák, amelyek a karnisokhoz vannak rögzítve. Mennyezetre és ferde felületre, egyaránt rögzíthetők. A lamellák állásának szöge egy gyöngylánc, elhúzása pedig zsinór segítségével történik.
Színválasztéka széles körben megrendelhető.

Köszönjük figyelmét,ha felkeltettük érdeklődését reméljük hamarosan kapcsolatba lép cégünkkel.

Hogyan tisztítsuk egyszerűen a szalagfüggönyöket?


Termékpalettáink között rengeteg árnyékolástechnikai eszköz szerepel. A szalagfüggönynek viszont van egy nagy előnye: házilag is könnyen tisztán tartható.

Egy dologra kell figyelnünk, hogy bizonyos időközönként szenteljünk egy kis időt a tisztításra, ugyanis ha nagyon elkoszolódik az anyag, kitakarítására már szakemberre és speciális tisztítógépre lesz szükség.

Óvatosan kell bánni a szalagfüggöny lamelláival, ugyanis igen könnyen megsérülnek. Célszerű a tisztításhoz valamilyen fehérítő szert használni. Vannak bátrak, akik beteszik a mosógépbe, ám ha nem akarunk kockáztatni, engedjünk a kádba langyos vizet, öntsük bele a tisztítószert és hagyjuk ázni legalább 6 órán keresztül a szalagfüggönyt.

Az egyszerűség kedvelőinek: ha nem akarunk sokat bajlódni a mosással, egy nedves törlővel törölgessük át az összes lamellát, vagy óvatosan menjünk végig rajtuk porszívóval.

A karnist tekintve fontos megemlíteni, hogy súrolószert ne használjunk, mert károsíthatja. Inkább csak törölgessük meg szappanos vízzel.

További információért forduljon hozzánk bizalommal!

 


SZALAGFÜGGÖNY ÁRLISTA
több méretben
érdeklődjön telefonon vagy e-mailben

 

All materials copyright 2007-2009 MP árnyékolástechnika. All rights reserved. mpredony@gmail.hu
Redőnyszerelés  Redőny javítás  Redőny  Redőny felszerelés  Motoros redőny  Műanyag redőny  Alumínium redőny  Vakolható tokos redőny  Szúnyogháló  Szúnyogháló szerelés
Kereső optimalizálás