Facebook

Szúnyogháló és szúnyogháló szerelés


Szúnyogháló kínálatunkkal és szúnyogháló szerelés szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére.

A szúnyogháló két típusa: fix keretes szúnyogháló és mobil szúnyogháló. Beépítésük esetén a meleg nyári napokon is szabadon mozoghat a kellemes levegő a nyitott ablakon vagy akár az ajtón át. Erkély vagy bejárati ajtóra alumínium keretben szállítunk, toló keretes vagy zsanéros kivitelben. Mindkettő mágneses zárral van ellátva.

Szúnyoghálóra van szüksége? Akkor Ön a legjobb helyen jár! Vásároljon nálunk szúnyoghálót, hogy az apró rovarok ne jussanak be lakásába!
Fix keretes szúnyogháló készülhet műanyag és alumínium kerettel. A háló anyagát tekintve üvegszálas, mely tökéletesen ellen áll a nap káros sugarainak. Alumínium keretes változatnál igény szerint RAL színskálából választott színre tudjuk színterezni.

Mobil szúnyogháló ajtóra ablakra egyaránt ajánljuk. Ajtónál vízszintes, ablaknál függőles mozgatású. A szín kiválasztásban segítségükre van a RAL színskála.

Mobil szúnyogháló

A szúnyogháló hatékony védelmet nyújt a rovarok és a szúnyogok ellen. A szúnyogháló bármilyen nyílászáróra felszerelhető. A szúnyogháló szerelése egyszerű és gyors, könnyen kezelhető. A szúnyogháló elhelyezkedhet a redőnytokban és a redőnytokon kívül. A mobil szúnyogháló rugóval működik és alumínium tokban helyezkedik el. A mobil szúnyogháló szerelése csavarozással történik. A mobil szúnyogháló rendkívül időtálló és esztétikus.

Fix keretes szúnyogháló

A fix keretes szúnyogháló szerelés kétféleképpen szerelhető, lehet csavarozni és lehet ragasztani. A fix keretes szúnyoghálónál a háló is sötét szürke színű ezáltal beleolvad a környezetbe. A háló sűrű szövése miatt az apróbb pihék és rovarok sem jutnak be otthonunkba.

szúnyoghálószúnyoghálószúnyoghálószúnyoghálószúnyoghálószúnyogháló
SZÚNYOGHÁLÓ ÁRLISTA
Rugós függőleges mozgatású szúnyogháló 11500Ft/m2
FIX műanyag keretes szúnyogháló 4500Ft/m2
FIX alumínium keretes szúnyogháló 6500Ft/m2
Oldalra elhúzható rolós szúnyogháló ajtó 12000Ft/m2
Nyíló alukerets zsanérral szerelt ajtó 12000Ft/m2
Az árak a szerelés díját is tartalmazzák
Minden termékre 1 év garancia jár
All materials copyright 2007-2009 MP árnyékolástechnika. All rights reserved.Szúnyogháló, szúnyogháló szerelés - MP árnyékolástechnika. mpredony@gmail.hu
Redőnyszerelés  Redőny javítás  Redőny  Redőny felszerelés  Motoros redőny  Műanyag redőny  Alumínium redőny  Vakolható tokos redőny  Szúnyogháló  Szúnyogháló szerelés
Kereső optimalizálás

Valid XHTML 1.0 Strict